side_banner

nyheder

Hvad skal du overveje, før du udskifter din gaffeltrucks batteri til et lithiumbatteri?

Indledning:

Velkommen til den officielle Heltec Energy-blog! Hvis du overvejer at udskifte dit gaffeltruckbatteri med et lithiumbatteri i den nærmeste fremtid, vil denne blog hjælpe dig med at forstå lithiumbatterier bedre og fortælle dig, hvordan du vælger det rigtige lithiumbatteri til din gaffeltruck.

Lithium gaffeltruck batterityper

Der findes flere typer gaffeltruck-lithiumbatterier på markedet, som hovedsageligt udmærker sig ved det anvendte katodemateriale. Her er en detaljeret forklaring af flere gaffeltrucks lithiumbatterier:

Lithium cobaltoxid (LCO):Lithium cobalt oxid batterier har en højere energitæthed, så de kan give længere køretid og løftekapacitet.

Kobolt er dog et relativt sparsomt og dyrt metal, hvilket øger prisen på batteriet. En anden ulempe er, at der under visse forhold, såsom høj temperatur eller overopladning, kan være risiko for termisk løb, hvilket påvirker sikkerheden.

Lithiummanganoxid (LMO):Lithium-manganoxid-batterier er relativt lave i omkostninger, fordi mangan er et mere rigeligt element. De er sikrere og har højere termisk stabilitet, hvilket reducerer risikoen for termisk flugt.

Men sammenlignet med andre materialer har lithium-manganoxid-batterier en lavere energitæthed, hvilket kan begrænse deres anvendelse i nogle applikationer, der kræver høj energitæthed.

Lithiumjernfosfat (LFP):

Lithiumjernfosfatbatterier er meget populære i den moderne materialehåndteringsindustri. De er meget sikre, fordi de ikke er tilbøjelige til termisk løb eller brand, selv i tilfælde af kortslutning, overopladning eller overudladning.

Lithiumjernfosfatbatterier har også en lang cykluslevetid og kan modstå flere opladnings- og afladningscyklusser, samtidig med at de bevarer en stabil ydeevne. Da både jern og fosfor er relativt rigelige grundstoffer, har denne type batteri en relativt lav pris og lav miljøbelastning.

Kort sagt dominerer lithiumjernfosfatbatterier lithiumbatterimarkedet for materialehåndteringsudstyr såsom gaffeltrucks med deres fremragende sikkerhed, lange levetid, lave omkostninger og lave miljøpåvirkninger. Det er den mest populære type lithium gaffeltruckbatteri i den moderne materialehåndteringsindustri.

Gaffeltruck Lithium batteri størrelse

At vælge den rigtige batteristørrelse er afgørende for gaffeltruckens ydeevne, hvilket direkte påvirker gaffeltruckens driftstid, lastekapacitet og overordnede effektivitet. Faktisk er valget af gaffeltrucks batteristørrelse tæt forbundet med gaffeltruckens størrelse, mærke, producent og model. Større gaffeltrucks kræver generelt batterier med større kapacitet, fordi de kræver mere strøm til at flytte tungere byrder eller udføre længere operationer.

Batteriets vægt og størrelse øges også med kapaciteten. Når du vælger et batteri, er det derfor vigtigt at sikre, at størrelsen og vægten af ​​det valgte batteri matcher gaffeltruckens specifikationer. Et batteri, der er for lille, opfylder muligvis ikke gaffeltruckens strømkrav, mens et batteri, der er for stort, kan overskride gaffeltruckens lastekapacitet eller forårsage unødvendig vægtstigning, hvilket påvirker gaffeltruckens manøvredygtighed og effektivitet.

Specifikationer for lithium gaffeltruckbatteri

Der er nogle vigtige batterispecifikationer, som du måske skal være opmærksom på, når du køber et lithium-ion gaffeltruckbatteri:

  • Type gaffeltruck den vil blive brugt på (forskellige klasser af gaffeltrucktyper)
  • Opladningsvarighed
  • Oplader type
  • Amp-timer (Ah) og output eller kapacitet
  • Batterispænding
  • Batterirummets størrelse
  • Vægt og modvægt
  • Driftsforhold (f.eks. frysning, højintensive miljøer osv.)
  • Nominel effekt
  • Fabrikant
  • Support, service og garanti

Gaffeltruck Lithium batteri størrelse

At vælge den rigtige lithiumbatteristørrelse er afgørende for gaffeltruckens ydeevne, hvilket direkte påvirker gaffeltruckens driftstid, lastekapacitet og overordnede effektivitet. Faktisk er valget af gaffeltrucks batteristørrelse tæt forbundet med gaffeltruckens størrelse, mærke, producent og model. Større gaffeltrucks kræver generelt batterier med større kapacitet, fordi de kræver mere strøm til at flytte tungere byrder eller udføre længere operationer.

Vægten og størrelsen af ​​lithiumbatteriet øges også med kapaciteten. Når du vælger et batteri, er det derfor vigtigt at sikre, at størrelsen og vægten af ​​det valgte batteri matcher gaffeltruckens specifikationer. Et batteri, der er for lille, opfylder muligvis ikke gaffeltruckens strømkrav, mens et batteri, der er for stort, kan overskride gaffeltruckens lastekapacitet eller forårsage unødvendig vægtstigning, hvilket påvirker gaffeltruckens manøvredygtighed og effektivitet.

Vælg os:

Hvis du stadig leder efter lithium-ion-batterier, kan du lige så godt overveje os. Vi har 10+ års erfaring, 30+ R&D-ingeniører, 3 produktionslinjer. Vi har en komplet proces med tilpasning, design, test, masseproduktion og salg. Vores lithiumbatterier har gennemgået en række R&D-tests og har nået brancheførende standarder og er blevet godt modtaget af kunderne. Vi vil fortsætte med at gøre fremskridt og innovere i lithiumbatteriindustrien for at imødekomme vores kunders forskellige behov.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere, så tøv ikke mednå ud til os.

Anmodning om tilbud:

Jacqueline:jacqueline@heltec-bms.com/ +86 185 8375 6538

Sucre:sucre@heltec-bms.com/ +86 136 8844 2313

Nancy:nancy@heltec-bms.com/ +86 184 8223 7713


Indlægstid: Jul-10-2024